Al taller de cuina de Nadal, els de segon cicle hem fet SNOWBALL COOKIES, unes "bolletes de neu" molt bones. Hem llegit la recepta en anglès. Aquí la teniu.
1 c. butter
1/2 c. confectioners' sugar
1/2 tsp. salt
2 tsp. vanilla
2 c. sifted flour
1 c. chopped pecans or walnuts
Additional confectioners' sugar (for rolling)
1/2 c. confectioners' sugar
1/2 tsp. salt
2 tsp. vanilla
2 c. sifted flour
1 c. chopped pecans or walnuts
Additional confectioners' sugar (for rolling)
•
Preheat oven to 375°F.
•
Beat butter and sugar until light and creamy. Add remaining
ingredients, mixing to combine.
•
Use a teaspoonful of dough and roll into small ball.
•
Bake for 12 to 15 minutes. Cool slightly and roll in
confectioners' sugar.
I en català:
Ingredients:
·
1 tassa de mantega
·
½ tassa de sucre
·
2 tasses i mitja de farina
·
¾ de tassa de nous picats (o xocolata)
·
una culleradeta de vainilla (pols)
·
sucre pols
Elaboració:
Mesclam
la mantega i el sucre.
Hi
tiram la vainilla, la farina i ho remanam bé. Afegim les nous picades (o la
xocolata) i mesclam.
Feim
bolletes i les col.locam dins una llauna damunt un paper de forn. Han de coure
uns 15 minuts a 180º.
Tot
just treure-les del forn les passam per sucre mòlt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario