PLÀSTICA

jueves, 7 de marzo de 2013

Taller de cuina de Nadal



Al taller de cuina de Nadal, els de segon cicle hem fet SNOWBALL  COOKIES, unes "bolletes de neu" molt bones. Hem llegit la recepta en anglès. Aquí la teniu.
 

1 c. butter
1/2 c. confectioners' sugar
1/2 tsp. salt
2 tsp. vanilla
2 c. sifted flour
1 c. chopped pecans or walnuts
Additional confectioners' sugar (for rolling)


        Preheat oven to 375°F.
        Beat butter and sugar until light and creamy. Add remaining ingredients, mixing to combine.
        Use a teaspoonful of dough and roll into small ball.
         Bake for 12 to 15 minutes. Cool slightly and roll in confectioners' sugar.
 


I en català:

Ingredients:




·        1 tassa de mantega
·        ½ tassa de sucre
·        2 tasses i mitja de farina
·        ¾ de tassa de nous picats (o xocolata)
·        una culleradeta de vainilla (pols)
·        sucre pols



Elaboració:
Mesclam la mantega i el sucre.
Hi tiram la vainilla, la farina i ho remanam bé. Afegim les nous picades (o la xocolata) i mesclam.
Feim bolletes i les col.locam dins una llauna damunt un paper de forn. Han de coure uns 15 minuts a 180º.
Tot just treure-les del forn les passam per sucre mòlt.













No hay comentarios:

Publicar un comentario